Dansk Håndværk - Din Garanti

Garanti for dansk kvalitetshåndværk

Jørgen Holm A/S er en anderkendt, dansk maler- og hovedentreprenørvirksomhed, der i sit daglige virke er med til at sikre, at dansk håndværks stolte traditioner fortsat består i et moderne Danmark – og at danske håndværkere har de bedst mulige vilkår for at udføre det sublime stykke arbejde, der gør, at kunder gang på gang vælger at benytte netop Jørgen Holm A/S’ ekspertise.

Dansk håndværk med stolthed

Vi er stolte over at være med til at føre dansk håndværk og dets traditioner videre. Dansk håndværk har en lang historie bag sig og vi bestræber os på at at bidrage til dets udvikling. Vi er stolte af at videreføre den udvikling af dansk håndværk uanset om vi arbejder i Gentofte i Nordsjælland eller Hvidovre i København.

Jørgen Holm A/S er derfor medlem af en række udvalgte foreninger, der sikrer både firmaet, ansatte samt kunder de bedst mulige forhold. På den måde kan vi sammen skabe rammerne for dansk håndværk. I nedenstående kan De blive klogere på disse. 

Danske Malermestre

Danske Malermestre er en arbejdsgiverforening og brancheorganisation for alle Danmarks malervirksomheder. Danske Malermestre beskæftiger sig med uddannelsespolitik, overenskomster, malerteknik og medlemmernes faglige ekspertise og netværk.

Hvis De mod forventning ikke er tilfreds med det arbejde, Jørgen Holm A/S udfører, sørger Danske Malermestre for, at der bliver taget hånd om sagen. Det er Deres garanti for kvalitetsarbejde. De kan læse mere om de lovmæssige bestemmelser på Danske Malermestres hjemmeside.

Københavns Malerlaug

Københavns Malerlaug er en lokal, branche- og arbejdsgiverorganisation. Københavns Malerlaug repræsenterer cirka 400 bygningsmalervirksomheder. Som medlem af repræsentantskabet er Jørgen Holm A/S med til at formidle viden fra andre medlemmer og har mulighed for at deltage i malertekniske projekter, så firmaet hele tiden udvikler sig og er opdateret på de seneste tendenser, teknikker og materialer. 

Byg Garanti

Garant for dansk kvalitetshåndværk

Byg Garanti dækker kun virksomheder, der er medlem af Dansk Byggeri. Byg Garanti er et økonomisk sikkerhedsnet, der sikrer private forbrugere, hvis der er fejl eller mangler ved det arbejde, der er udført af byggevirksomheden.

Byg Garanti dækker op til 100.000 kroner inklusiv moms per byggesag. Garantien dækker i op til tre år ved synlige fejl, samt op til 10 år ved skjulte fejl. Byg Garanti dækker, når Jørgen Holm A/S Maler- & Hovedentreprenør laver totalløsninger. 

Håndværksrådet

Garant for dansk kvalitetshåndværk

Håndværksrådet er en hovedorganisation, der arbejder for at sikre små og mellemstore virksomheder de bedste vilkår for at drive deres virksomhed. Håndværksrådet repræsenterer knap 20.000 små og mellemstore virksomheder inden for byggeri, industri, service med mere. 

Håndværkerforeningen

Garant for dansk kvalitetshåndværk

Håndværkerforeningen sætter fokus på det gode håndværk. Foreningen fungerer som en tværfaglig interesseorganisation, der varetager og fremmer små og mellemstore virksomheders erhvervspolitiske interesser i hovedstadsområdet.

Medlemskabet betyder blandt andet, at Jørgen Holm A/S har talerør til kommunerne og derfor indflydelse på det erhvervspolitiske område i København og omegn.

 

Kontakt os
Jørgen Holm A/S
Hjørnagervej 20
2650 Hvidovre

Tlf.: 36 17 32 23
E-mail: info@j-holm.dk
DK CVR. NR. 14 80 58 42
Leverandører
Vi bruger de førende leverandører indenfor maling, så vi giver vores kunder den bedste kvalitet.

Læs mere om vores leverandører.
Find os
Vi tager ud i Hvidovre, København, Gentofte og hele Nordsjælland.

Læs mere på kontaktsiden.
Login
Log ind siden til medarbejdere.

Gå til Login-siden.

Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik