Hovedentreprise

Hovedentreprenør

Som entreprenørvirksomhed udfører Jørgen Holm A/S Maler- og Hovedentreprenør i kraft af alsidige kompetence og bred erfaring, mange forskellige opgaver for vores kunder – alt fra moderniserings-, renoverings-, og istandsættelsesopgaver til almindelige maleropgaver. Ingen opgaver er for små eller for store.

 

Hovedentreprenør der tilbyder totalløsninger

Skal hele ejendommen renoveres, har vi kompetencer til alt fra at lægge nyt gulv til nyt tag. Når vi hos Jørgen Holm A/S udfører totalløsninger, arbejder vi sammen med vores faste samarbejdspartnere gennem mange år. Det betyder, at vi kan garantere vores kunder en god kvalitet, og at vi altid kan stå inde for det arbejde, vi udfører.

Er du i tvivl, om dit tag trænger til renovering eller en udskiftning, og går du med nye boligdrømme, er vi hos Jørgen Holm A/S Maler- og Hovedentreprenør klar til at rådgive dig. Vi har hovedkontor i Hvidovre, men tager ud på hele Sjælland – også København, Gentofte og Nordsjælland. Kontakt os på tlf. 36 17 32 23 allerede i dag for et uforpligtende tilbud. 

Kontakt os
Jørgen Holm A/S
Hjørnagervej 20
2650 Hvidovre

Tlf.: 36 17 32 23
E-mail: info@j-holm.dk
DK CVR. NR. 14 80 58 42
Leverandører
Vi bruger de førende leverandører indenfor maling, så vi giver vores kunder den bedste kvalitet.

Læs mere om vores leverandører.
Find os
Vi tager ud i Hvidovre, København, Gentofte og hele Nordsjælland.

Læs mere på kontaktsiden.
Login
Log ind siden til medarbejdere.

Gå til Login-siden.

Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik