Renovering af facade

Facaden på Deres bolig er det første Deres familie, venner eller kunder ser, og med en renovering af facaden kan De få det udtryk De ønsker. Jørgen Holm A/S Maler- og Hovedentreprenør er specialister i at forvandle facaden på Deres bolig eller virksomhed til et indbydende resultat. Jørgen Holm A/S tager sig af flere forskellige typer af renoveringer af facader, såsom revner i murværk og sokler, maling af falmede sokler, sandblæsning med mere. Med over 30 års erfaring inden for maler- og hovedentrepriser, har Jørgen Holm A/S de bedste forudsætninger for at levere den renovering af facade, der lever op til Deres forventninger. 

 

Mure- og malerarbejde

Hos Jørgen Holm A/S tilbyder alle former for murerarbejde og renovering af facade. Herunder nye fuger, udbedring af revner i sokler og murværk med mere. Finder De eksempelvis revner i ydermuren, kan det skyldes fejl i husets konstruktion, og der kan derfor trænge vand og fugt ind i muren, hvilket kan klares med en renovering af facaden. Alle skader på Deres facade skal udbedres, og de dygtige medarbejdere i Jørgen Holm A/S har gennem mange år været kendt for murerarbejde af høj kvalitet i både Hvidovre i København og Gentofte i Nordsjælland.

 

Renovering af facade med hjælp fra Rockidan

Til maling af store facader bruger Jørgen Holm A/S ofte specialsprøjter fra Rockidan. Ved at bruge sprøjterne, der er støv- og tågefri, undgår man at skulle dække fliser og biler til med plastik. Det er en effektiv løsning, som betyder, at mange kvadratmeter kan males i løbet af en enkelt dag. Jørgen Holm A/S udfører naturligvis også arbejdet uden specialsprøjte.  

 

Graffiti - lad os fjerne det

Er Deres bygning fyldt med graffiti? Denne type renovering af facade, klarer vi også. Hvad enten graffitien er på træ, teglsten, murværk, jern eller lignende, kan Jørgen Holm A/S i kraft af flere års erfaring løse problemet hurtigt og effektivt. 

 

Specialprodukter til renovering af facade

Jørgen Holm A/S holder sig hele tiden opdateret på de nyeste specialprodukter. Ved renovering af facader anvender Jørgen Holm A/S nanoteknologi. Det betyder, at facaden kan rense sig selv. På den måde undgår man brugen af kemikalier til at rense facaden, da den er selvrensende – det er en mere miljøvenlig løsning.

Kontakt Jørgen Holm A/S for et uforpligtende tilbud eller for yderligere information om renovering af facader på tlf. 36 17 32 23 eller send en mail på info@j-holm.dk. Jørgen Holm A/S tager ud på hele Sjælland – Hvidovre, København, Gentofte og Nordsjælland.

Kontakt os
Jørgen Holm A/S
Hjørnagervej 20
2650 Hvidovre

Tlf.: 36 17 32 23
E-mail: info@j-holm.dk
DK CVR. NR. 14 80 58 42
Leverandører
Vi bruger de førende leverandører indenfor maling, så vi giver vores kunder den bedste kvalitet.

Læs mere om vores leverandører.
Find os
Vi tager ud i Hvidovre, København, Gentofte og hele Nordsjælland.

Læs mere på kontaktsiden.
Login
Log ind siden til medarbejdere.

Gå til Login-siden.

Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik