Renovering af opgang

Mange års erfaring med renovering af opgang

Giver opgangen i Deres bolig eller virksomhed det førsteindtryk, De ønsker? Med en renovering af Deres opgang, kan De få præcis det udtryk De øsnker. Siden 1981 har Jørgen Holm A/S nemlig sat en ære i at levere alsidigt arbejde af høj kvalitet i bygninger over alt på Sjælland. Så uanset om De bor i Hvidovre i København eller Gentofte i Nordsjælland, så er De altid velkommen til at kontakte os for t tilbud på renovering af opgang. Det gælder også hvad end De ønsker renovering af opgange i boliger, virksomheder og boligkomplekser. Jørgen Holm A/S sikrer, at Deres opgang er indbydende og byder velkommen på lige præcis den måde, De forestiller Dem.

 

Renovering af opgang? Vi er Deres ekspert

Renovering af opgange har Jørgen Holm A/S stor ekspertise i. Siden virksomhedens etablering har Jørgen Holm A/S arbejdet med renovering og istandsættelse af ældre boliger og nye boligbyggerier. Jørgen Holm A/S har mere end 30 års erfaring inden for faget, og det kommer vores kunder til gode gennem omfattende faglig indsigt og kunnen. Firmaets dygtige medarbejdere kan rådgive Dem inden for valg af gulve, farve, maling, belysning, skumringsanlæg med mere. På den måde kan vi sikre os at Deres renovering af opgang, lever op til forventningerne. 

 

Når din opgang skal renoveres

Jørgen Holm A/S udfører totalløsninger til renovering af Deres opgang, herunder: 

  • Rørføring til el
  • Ny gulvbelægning trægulv, linoleum m.m.
  • Opsætning af telefonanlæg
  • Opsætning af røgalarmer
  • Maling
  • Vedligeholdelse og renovering af trappeopgang
  • Belysning
  • Skumringsanlæg

 

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud

Har De selv ideer til ændringer, tager Jørgen Holm A/S naturligvis udgangspunkt i dem. Med sine mange år i branchen kan Jørgen Holm A/S også udvikle nye og moderne løsninger. 

Overvejer de en renovering af opgang, og bor De i Hvidovre, København, Gentofte, Nordsjælland eller resten af Sjælland, har Jørgen Holm A/S mulighed for at hjælpe Dem. Kontakt os allerede i dag på tlf. 36 17 32 23 eller send en mail på info@j-holm.dk

Kontakt os
Jørgen Holm A/S
Hjørnagervej 20
2650 Hvidovre

Tlf.: 36 17 32 23
E-mail: info@j-holm.dk
DK CVR. NR. 14 80 58 42
Leverandører
Vi bruger de førende leverandører indenfor maling, så vi giver vores kunder den bedste kvalitet.

Læs mere om vores leverandører.
Find os
Vi tager ud i Hvidovre, København, Gentofte og hele Nordsjælland.

Læs mere på kontaktsiden.
Login
Log ind siden til medarbejdere.

Gå til Login-siden.

Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik