Velkommen til J.H. Totalentreprise A/S

Virksomheden blev grundlagt i 1984 af den dynamiske og ambitiøse totalentreprenør Jørgen Holm og er siden blevet en pålidelig og anerkendt hovedentreprenørvirksomhed, med god ekspertise og et godt renommé inden for faget. Virksomheden har hovedsæde i Hvidovre, men varetager opgaver som totalentreprenør over hele Sjælland bl.a. Gentofte, København og Nordsjælland. Som totalentreprenør sørger vi for alt i Deres byggeri, så De kun skal have kontakt til os, og ikke et væld af håndværkere. 

 

Totalentreprenør med fokus på kvalitet og tradition

J.H. Totalentreprise A/S fører i sit daglige arbejde stolt den danske håndværkertradition videre og som kunde, er De altid sikret en god service, kvalitet og ikke mindst det bedste resultat. 

Som totalentreprenør løser J.H. Totalentreprise A/S alle typer af opgaver inden for hoved- og fagentrepriser, såsom alle typer af facaderenoveringer, moderniserings- og istandsættelsesopgaver.

 

Høj kvalitet af totalentrepriser

Som totalentreprenør har J.H. Totalentreprise A/S i dag en dedikeret stab på faste underentreprenører inden for forskellige faggrupper. Til sammen udgør det en stab af loyale, kompetente samarbejdspartnere, der hver dag er med til at sikre en høj kvalitet. Som totalentreprenør, er denne kvalitet noget som J.H. Totalentreprise A/S sætter en ære i at være garant for, både blandt privat- og erhvervskunder såvel som arkitekter, ejendomsselskaber og administratorer.

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har De spørgsmål, eller ønsker De et uforpligtende tilbud, er De velkommen til at kontakte J.H. Totalentreprise A/S på tlf. 3617 3223 eller sende en mail på info@j-holm.dk. Vi har mange års erfaring som totalentreprenør og har stået for entrepriser i byer som Hvidovre i København og Gentofte i Nordsjælland. J.H. Totalentreprise A/S har hovedsæde på Hjørnagervej 20 i Hvidovre.

Kontakt os
Jørgen Holm A/S
Hjørnagervej 20
2650 Hvidovre

Tlf.: 36 17 32 23
E-mail: info@j-holm.dk
DK CVR. NR. 14 80 58 42
Leverandører
Vi bruger de førende leverandører indenfor maling, så vi giver vores kunder den bedste kvalitet.

Læs mere om vores leverandører.
Find os
Vi tager ud i Hvidovre, København, Gentofte og hele Nordsjælland.

Læs mere på kontaktsiden.
Login
Log ind siden til medarbejdere.

Gå til Login-siden.

Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik