Liftudlejning

Stillads og lift

Er der brug for at komme op i højden, hvad enten det er for at få malet, efterset et tag eller skorsten med videre, kan Jørgen Holm A/S være behjælpelig med dette.

Jørgen Holm A/S råder over egen 21 meter selvkørende lift (se specifikation), rullestilladser samt lette facadestilladser til 2.- og 3. sal højde.

Ved større opgaver har Jørgen Holm A/S faste organiserede stilladsfirmaer, som de samarbejder med, så sikkerheden altid er i top. Det samme gælder, hvis en opgave kræver flere eller andre lifte, end det Jørgen Holm A/S kan tilbyde.

Jørgen Holm A/S sørger altid for at komme med den bedste og billigste løsning til lige netop det projekt, De ønsker Deres ekspertise til

> Se specifikation på vores lift

Sikherhed i højsædet

Hos Jørgen Holm A/S er sikkerheden naturligvis i højsædet. Når vi anvender stillads og lift, sørger vi for at være til mindst mulig gene for beboere. Virksomheden har gennem mange år udført kvalitetsarbejde på stillads og med lift. Det betyder, at medarbejderne i Jørgen Holm A/S har den erfaring, det kræver at betjene en lift.

Lejer du vores lift, kan du være sikker på en holdbar og funktionel løsning, der følger alle sikkerhedsforskrifter og overholder alle krav. Kontakt Jørgen Holm A/S på tlf. 36 17 32 23 og hør nærmere.

Kontakt os
Jørgen Holm A/S
Hjørnagervej 20
2650 Hvidovre

Tlf.: 36 17 32 23
E-mail: info@j-holm.dk
DK CVR. NR. 14 80 58 42
Leverandører
Vi bruger de førende leverandører indenfor maling, så vi giver vores kunder den bedste kvalitet.

Læs mere om vores leverandører.
Find os
Vi tager ud i Hvidovre, København, Gentofte og hele Nordsjælland.

Læs mere på kontaktsiden.
Login
Log ind siden til medarbejdere.

Gå til Login-siden.

Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik