Malerentreprise

Malerentreprenør

Som malerfirma løser Jørgen Holm A/S alle typer af maleropgaver, såsom maling af vinduer, maling af opgange og fjernelse af for eksempel bly-maling. Udover diverse maleropgaver varetager Jørgen Holm A/S også opgaver inden for hoved- og fagentrepriser, såsom alle typer af moderniserings-, renoverings-, og istandsættelsesopgaver. Af specialopgaver har Jørgen Holm A/S udført malerarbejde en række prominente steder, herunder Københavns Rådhus og den franske ambassade, hvor Jørgen Holm A/S blandt andet udførte marmorering.

Høj kvalitet og faglighed

Jørgen Holm A/S har i dag en dedikeret stab på godt 35 af landets bedste malersvende og godt 40 udvalgte, faste underentreprenører inden for forskellige faggrupper. Til sammen udgør de en stab af loyale, kompetente medarbejdere, der hver dag er med til at sikre den høje kvalitet, som Jørgen Holm A/S sætter en ære i at være garant for blandt privat- og erhvervskunder såvel som arkitekter, ejendomsselskaber og administratorer.

Har De spørgsmål, eller ønsker De et uforpligtende tilbud, er De altid velkommen til at kontakte Jørgen Holm A/S på tlf. 3617 3223 eller sende en mail på info@j-holm.dk. Jørgen Holm A/S har hovedsæde på Hjørnagervej 20 i Hvidovre, men arbejder over hele Sjælland, herunder Hvidovre, København, Gentofte og Nordsjælland.

Kontakt os
Jørgen Holm A/S
Hjørnagervej 20
2650 Hvidovre

Tlf.: 36 17 32 23
E-mail: info@j-holm.dk
DK CVR. NR. 14 80 58 42
Leverandører
Vi bruger de førende leverandører indenfor maling, så vi giver vores kunder den bedste kvalitet.

Læs mere om vores leverandører.
Find os
Vi tager ud i Hvidovre, København, Gentofte og hele Nordsjælland.

Læs mere på kontaktsiden.
Login
Log ind siden til medarbejdere.

Gå til Login-siden.

Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik