Bly i maling

Ved renovering af ældre bygninger, typisk fra før midthalvfjerdserne, kan der opstå tvivl om, hvorvidt der er blevet brugt bly i malingen. Jørgen Holm A/S sørger altid for at undersøge malede overflader for blyindhold, inden renoveringsprojektet igangsættes. Bly i maling findes oftest i vindueskarme, vægmaling eller bag gammelt tapet.

Vi har mange års erfaring med analyse af indholdet af bly i maling fra opgaver på hele Sjælland, lige fra Gentofte i Nordsjælland til Hvidovre i det vestlige København.

 

Finder du bly midt i byggeprojektet

Før i tiden var det almindeligt at man brugte bly i maling, derfor findes det stadig flere steder. Jørgen Holm A/S har den ekspertise, det kræver at spotte og analysere omfanget af bly i de malede overflader. Jørgen Holm A/S fjerner effektivt malingen, så renoveringsarbejdet kan forløbe hensigtsmæssigt uden problemer. På den måde kommer vi hurtigt videre i processen, så du kan nyde din bolig igen.

 

Er bly i maling farligt?

Bly er ikke farligt, når det er i malingen på væggen eller i vindueskarmen. Begynder De derimod at nedslibe vindueskarmene, bliver blymalingen til støv. Det er her, det bliver farligt. Støvet går i blodet, når De indånder det som støv eller damp, og det kan give hovedpine, blodmangel og nedsat hukommelse. Det er derfor vigtigt at, de kontakter en maler hvis de ønsker renovering, og er bevidst om der er bly i malingen.

 

Undersøgelse af bly

Er De i tvivl, om der er bly i malingen, kender Jørgen Holm A/S alle forholdsreglerne og lægger gerne vejen forbi Dem. Man kan oftest se, om der er bly i malingen. Men opstår der tvivl, skal der tages en prøve af malingen, som indsendes til Arbejdsmiljøhuset. Her foretages dybdegående analyser der viser hvorvidt der er bly i malingen.

 

Har du fundet bly i maling, så kontakt os med det samme

Jørgen Holm A/S står altid klar til at rådgive Dem om bly i maling. De er velkommen til at kontakte Jørgen Holm A/S på tlf. 36 17 32 23 eller sende en mail på info@j-holm.dk. Jørgen Holm A/S arbejder på hele Sjælland. Vi har blandt andet lavet analyser af mængden af bly i maling i byer lige fra Hvidovre i København til Gentofte i Nordsjælland.

Kontakt os
Jørgen Holm A/S
Hjørnagervej 20
2650 Hvidovre

Tlf.: 36 17 32 23
E-mail: info@j-holm.dk
DK CVR. NR. 14 80 58 42
Leverandører
Vi bruger de førende leverandører indenfor maling, så vi giver vores kunder den bedste kvalitet.

Læs mere om vores leverandører.
Find os
Vi tager ud i Hvidovre, København, Gentofte og hele Nordsjælland.

Læs mere på kontaktsiden.
Login
Log ind siden til medarbejdere.

Gå til Login-siden.

Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik