Facader

Jørgen Holm A/S har med over 30 års erfaring inden for maler- og hovedentrepriser, stor erfaring med renovering af facader og arbejder altid på at levere et resultat, der lever op til Deres forventninger.
 

Til maling af store facader bruger Jørgen Holm A/S ofte specialsprøjter fra Rockidan. Ved at bruge sprøjterne, der er støv- og tågefri, undgår man at skulle dække fliser og biler til med plastik. Det er en effektiv løsning, som betyder, at mange kvadratmeter kan males i løbet af en enkelt dag. Jørgen Holm A/S udfører naturligvis også arbejdet uden specialsprøjte.
 

Specialprodukter

Jørgen Holm A/S holder sig hele tiden opdateret på de nyeste specialprodukter. Ved renovering af facader anvender Jørgen Holm A/S eksempelvis ofte nanoteknologi. Det betyder, at facaden kan rense sig selv. 

Graffiti

Er Deres bygning fyldt med graffiti? Hvad enten graffitien er på træ, teglsten, murværk, jern eller lignende, kan Jørgen Holm A/S i kraft af flere års erfaring løse problemet hurtigt og effektivt.
 

Kontakt Jørgen Holm A/S for et uforpligtende tilbud eller for yderligere information om renovering af facader på tlf. 36 17 32 23 eller send en mail på info@j-holm.dk. Jørgen Holm A/S tager ud på hele Sjælland – Hvidovre, København, Gentofte og Nordsjælland.

Kontakt os
Jørgen Holm A/S
Hjørnagervej 20
2650 Hvidovre

Tlf.: 36 17 32 23
E-mail: info@j-holm.dk
DK CVR. NR. 14 80 58 42
Leverandører
Vi bruger de førende leverandører indenfor maling, så vi giver vores kunder den bedste kvalitet.

Læs mere om vores leverandører.
Find os
Vi tager ud i Hvidovre, København, Gentofte og hele Nordsjælland.

Læs mere på kontaktsiden.
Login
Log ind siden til medarbejdere.

Gå til Login-siden.

Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik