Private

Hos Jørgen Holm A/S er vi altid klar til at give Dem et uforpligtende tilbud. Har De et stort eller mindre malerprojekt, kan Jørgen Holm A/S rådgive Dem med hensyn til farvevalg samt valg af maling med mere. Hvis De har brug for hjælp til et større byggeprojekt, giver Jørgen Holm A/S også gerne et tilbud på en totalløsning.
 

Før der udarbejdes et tilbud, besøger Jørgen Holm A/S altid sine kunder. Det gør Jørgen Holm A/S for at danne sig et overblik over projektet, så De får det mest præcise tilbud. Alt efter projektets omfang kan det tage fra et par dage til et par uger, før det færdige tilbud er klar.
 

Skal hele huset renoveres, har Jørgen Holm A/S kompetencer til alt fra at lægge nyt gulv til nyt tag. Når Jørgen Holm A/S udfører totalløsninger, sker det i samarbejde med faste samarbejdspartnere gennem mange år. Det betyder, at Jørgen Holm A/S kan garantere sine kunder en god kvalitet, og altid kan stå inde for det arbejde, som firmaet udfører.

Er De i tvivl, om Deres tag trænger til renovering eller en udskiftning, og går De med nye boligdrømme, er Jørgen Holm A/S Maler- og Hovedentreprenør klar til at rådgive Dem. Jørgen Holm A/S har hovedkontor i Hvidovre, men tager ud på hele Sjælland – også København, Gentofte og Nordsjælland. Kontakt Jørgen Holm A/S på tlf. 36 17 32 23 eller send en mail til info@j-holm.dk allerede i dag for et uforpligtende tilbud

Kontakt os
Jørgen Holm A/S
Hjørnagervej 20
2650 Hvidovre

Tlf.: 36 17 32 23
E-mail: info@j-holm.dk
DK CVR. NR. 14 80 58 42
Leverandører
Vi bruger de førende leverandører indenfor maling, så vi giver vores kunder den bedste kvalitet.

Læs mere om vores leverandører.
Find os
Vi tager ud i Hvidovre, København, Gentofte og hele Nordsjælland.

Læs mere på kontaktsiden.
Login
Log ind siden til medarbejdere.

Gå til Login-siden.

Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik