Maler tilbud

Jørgen Holm A/S er vi altid klar til at give Dem et uforpligtende maler tilbud. Har De et stort eller mindre malerprojekt, kan Jørgen Holm A/S rådgive Dem med hensyn til farvevalg, valg af maling med mere hvis De har brug for hjælp til et større byggeprojekt, giver Jørgen Holm A/S også gerne et tilbud på en totalløsning. Vi håndterer altså ikke kun maler tilbud, men også tilbud på større projekter der involverer andre faggrupper. 

Vi kommer gerne forbi og giver et uforpligtende maler tilbud uanset om De bor i Gentofte i Nordsjælland eller Hvidovre i København. 

 

Indhent maler tilbud

Før der udarbejdes et maler tilbud, besøger Jørgen Holm A/S altid sine kunder. Det gør Jørgen Holm A/S for at danne sig et overblik over projektet, så De får det mest præcise  maler tilbud. Alt efter projektets omfang kan det tage fra et par dage til et par uger, før det færdige maler tilbud er klar. 

 

Jørgen Holm A/S tilbyder

  • Malerarbejde til både private, ejendomsselskaber, erhverv og det offentlige
  • Kvalitetsmaling fra Flügger og Nordsjö.
  • Professionel vejledning og rådgivning
  • Uforpligtende besøg af Jørgen Holm A/S' kompetente medarbejdere
  • Uforpligtende maler tilbud

 

Jørgen Holm A/S leverer materialet

Har De allerede købt malingen til Deres malerprojekt, kommer Jørgen Holm A/S gerne og maler for Dem. Jørgen Holm A/S anbefaler dog maling fra egne leverandører, som er nogle af landets største inden for maling. Jørgen Holm A/S anvender Flügger, Nordsjö og Rockidan, som garanterer en god og holdbar kvalitet.

 

Kontakt os gerne for et uforpligtende maler tilbud

Har De spørgsmål til maler tilbud, eller ønsker De et uforpligtende maler tilbud, er De velkommen til at kontakte os på tlf. 36 17 32 23 eller sende en på info@j-holm.dk. Jørgen Holm A/S har en stor kundegruppe der alle har sagt ja til vores fordelagtige maler tilbud i Hvidovre, København, Gentofte samt hele Nordsjælland. 

Kontakt os
Jørgen Holm A/S
Hjørnagervej 20
2650 Hvidovre

Tlf.: 36 17 32 23
E-mail: info@j-holm.dk
DK CVR. NR. 14 80 58 42
Leverandører
Vi bruger de førende leverandører indenfor maling, så vi giver vores kunder den bedste kvalitet.

Læs mere om vores leverandører.
Find os
Vi tager ud i Hvidovre, København, Gentofte og hele Nordsjælland.

Læs mere på kontaktsiden.
Login
Log ind siden til medarbejdere.

Gå til Login-siden.

Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik