Maling af vinduer

Trænger Deres vinduer til et nyt og friskt udseende? Hos Jørgen Holm A/S udfører vi alle typer af maleropgaver, og det gælder naturligvis også maling af vinduer. Med omfattende erfaring og stor ekspertise inden for faget har Jørgen Holm A/S siden virksomhedens etablering sikret, at vinduer over hele Sjælland – både på offentlige og private ejendomme - står flot frem i gadebilledet. Vi har nemlig leveret maling af vinduer på hele Sjælland lige fra Gentofte i Nordsjælland til Hvidovre i København.

 

Maling af vinduer og vedligeholdelse

Hvis Deres vinduer ikke vedligeholdes, risikerer De fugtskader i træværket. De har sikkert oplevet, at Deres vinduer begynder at skalle, når de ikke er blevet tilset i en periode. Med kontinuerlig maling af vinduer kan dette undgås. Jørgen Holm A/S sørger ikke blot for, at Deres vinduer bliver som nye. De får også kompetent rådgivning med afsæt i mange års erfaring, når det kommer til at bevare vinduernes flotte ydre. 

 

Professionel vurdering af dine vinduer

Alt efter hvor udsatte vinduerne er, går Jørgen Holm A/S konkret ind og vurderer, hvor ofte det kræver at der udføres maling af vinduer for at opnå den mest optimale. vedligeholdelse. Vores dygtige og punktlige medarbejdere har stor faglig indsigt og er æstetisk ambitiøse og dedikerede til deres arbejde. Med vores hjælp får vinduerne derfor både en lang levetid og et beundringsværdigt udseende.

 

Når vinduer på 4. sal skal males

Ønsker De maling af vinduer, og bor De på 4. sal, har Jørgen Holm A/S stillads og lift til rådighed. Jørgen Holm A/S bruger altid den samme virksomhed til opstilling af stilladser for at sikre kvaliteten. Desuden har Jørgen Holm A/S en lift på 21 meter, som vi udlejer hvis De ønsker maling af vinduer i den højde.

 

Kun de bedste leverandører

Jørgen Holm A/S anvender kun de førende leverandører inden for maling og holder sig hele tiden opdateret på produkter, så Deres vinduer får den bedste og mest effektive maling. Hvis De ønsker en miljøvenlig løsning når det kommer til maling af vinduer, råder Jørgen Holm A/S over svanemærkede malerprodukter, der kommer det fælles miljø til gode. 

Flügger - Har altid været malerfagets leverandør. De har 200 forretninger i Danmark og sammenlagt 600 forretninger i Danmark, Sverige, Norge, Polen, Island og Kina. Flüggers forretninger er ejet af en lokal malermester eller af Flügger selv. Flügger forhandler kun de produkter, de selv kan stå inde for, og som giver de bedste resultater. 

Nordsjö - Er en del af koncernen Akzo Nobel, som er verdens førende leverandør af maling, industrilak og kemi. De har mere end 200 års samlet erfaring inden for udvikling og produktion af maling samt udvikling af løsninger til kundernes behov. 

 

Kontakt os gerne for et uforplgtende tilbud på maling af vinduer

Ved De, at Deres vinduer skal males, eller har De svært ved at bedømme, om de trænger til en behandling? - Kontakt Jørgen Holm A/S på tlf. 36 17 32 23 eller send en  mail på info@j-holm.dk, allerede i foråret for et uforpligtende tilbud. Jørgen Holm A/S tilbyder maling af vinduer over hele Sjælland, herunder Hvidovre, København, Gentofte og Nordsjælland.

Kontakt os
Jørgen Holm A/S
Hjørnagervej 20
2650 Hvidovre

Tlf.: 36 17 32 23
E-mail: info@j-holm.dk
DK CVR. NR. 14 80 58 42
Leverandører
Vi bruger de førende leverandører indenfor maling, så vi giver vores kunder den bedste kvalitet.

Læs mere om vores leverandører.
Find os
Vi tager ud i Hvidovre, København, Gentofte og hele Nordsjælland.

Læs mere på kontaktsiden.
Login
Log ind siden til medarbejdere.

Gå til Login-siden.

Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik